Counter Strıke Forum'a Hoş Geldiniz
Kasım 21, 2008, 11:03:16 ÖS *
Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ZoneAlarm Antispyware 7.0.470  (Okunma Sayısı 47 defa)
azbuzufuk
Üsteğmen

Rep Puan 0

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 03, 2008, 07:57:47 ÖS »

ZONEALARM ANTI-SPYWARE

GÜVENLİK DUVARI KORUMASI
 Spy Site Blocking özelliği sayesinde spyware dağıtan sitelere yanlışlıkla girmenizi önler, bu tür sitelerden spyware bulaşmasını da engeller.
 Spyware tarama işlevi sayesinde bilgisayarınızdaki spyware’leri otomatik olarak bulur.

SPYWARE’LERİ ENGELLER VE SİLER
 Tehditleri sürekli siler, çekirdek düzeyine yerleşen silinmesi zor spyware’leri bile siler.
 ZoneAlarm Anti-Spyware, bilgisayarınızı korumak için en ileri düzey çok katmanlı ve güvenlik duvarı esaslı koruma ürünüdür. İnternet’in en tehlikeli tehditlerini bilgisayarınıza girmelerinden önce saptar, inceler ve siler.
 ZoneAlarm Anti-Spyware, spyware’lerin bilgisayarınıza girmesini engeller, bilgisayarınızda bulunan spyware’leri siler ve tehlikeli sitelere karşı ekstra koruma sağlar.
1 YIL SÜREYLE ÜCRETSİZ YÜKSELTİM
* Diğer bilgisayar koruma programları sadece ücretsiz veritabanı güncellemeleri sunmaktadır. ZoneAlarm Anti-Spyware ise 1 yıl süreyle Vista uyumu dahil ücretsiz yükseltim sunmaktadır

İngilizce   19.90 MB

İndir:

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=3998
KraL Yenqeç
Tümgeneral

Rep Puan 6

www.cybertr.org

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Haziran 08, 2008, 01:47:58 ÖÖ »

Eline Saglık =)

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.078 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu