Counter Strıke Forum'a Hoş Geldiniz
Aralık 01, 2008, 08:56:41 ÖS *
Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: RedDot Denen Croshair Proğramı Virüslüdür Kulananlar Dikat Etsin...  (Okunma Sayısı 295 defa)
valor1n
Asteğmen
*

Rep Puan 0

Üyelik Bilgileri
« : Ocak 24, 2008, 03:00:07 ÖS »

Arkadaşlar Reddot denen Croshair(ekran ortasına kırmızı nokta)  Bu Proğramı birçok kişi biliordur sanırım İçindeki Virüsüde Bİlenler wardır ama bilmeyenler Çogunlukta Onun İçin resim Koyuorum ve Dikat etmenizi Söliorum Smiley

valor1n
« Son Düzenleme: Ocak 24, 2008, 03:03:47 ÖS Gönderen: valor1n » Logged
cambaz91
Asteğmen
*

Rep Puan 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ocak 24, 2008, 07:25:25 ÖS »

BENDE TARATTIM HEM NORTON HEMDE KASPERSKY LA BİŞEY BULMADI
emreunal
Asteğmen
*

Rep Puan 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ocak 24, 2008, 07:33:15 ÖS »

arkadaşlar bendede avast var. Avast bu programda vırus buluyor arkadasımızın dedıgı dogru ama ben avastı kapatıp yınede kullanıyorum  Cheesy
valor1n
Asteğmen
*

Rep Puan 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ocak 24, 2008, 08:45:33 ÖS »

Ben Uyarımı Yaptım Smiley Bütün RedDot larda virus wardır 10 15 farklı link denedim hepsi aynı Dikat edin Son Olarak Avast bnm Bildiğim kadarı ile Şuan dünyada en çok kulanılan virus proğramıdır.
cLaster
Asteğmen
*

Rep Puan 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ocak 24, 2008, 10:14:21 ÖS »

Evet bende buLdum virüs 2-3 kere RedDot'ta. İşHe yarıy0du ama yaw  Sad
wooldemort
Asteğmen
*

Rep Puan 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ocak 25, 2008, 10:01:13 ÖÖ »

en iyi antivirüs programıda kaspersky Cheesy ama kimsede lisans olmadığı için kullanmıo arkadşım dikkatini çekerim Cheesy
valor1n
Asteğmen
*

Rep Puan 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ocak 25, 2008, 11:24:26 ÖÖ »

Kaspersky ıda denedim onun bulamadıgı virus proğramlarını bu bulduı Smiley onun bulduklarınıda buldu bana göre en iyi bu gelior kaspersky sadece ilk başlarda işe yarıordu artık fazla ii deil
cellular
Asteğmen
*

Rep Puan -1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ocak 25, 2008, 11:58:08 ÖÖ »

Kaspersky ıda denedim onun bulamadıgı virus proğramlarını bu bulduı Smiley onun bulduklarınıda buldu bana göre en iyi bu gelior kaspersky sadece ilk başlarda işe yarıordu artık fazla ii deil

kaspersky dünyanın en iyi antivirüs yazılımı .. ver parayı lisanla bak nasıl işe yarıyor.. avast  dediğin yazılım kaspersky ın karantinasındaki virüsleri pc nde virüs varmış gibi temizleyip bi halt yapıyor .. kulananlarda aa ne harika kasper bulamadı bu buldu diyor . şayet iyi bir free antivirüs arıyorsan antivir den başkasını tavsiye etmem iyi ayarlarla mükemmele yakın bir yazılım neyse kolay gelsin herkeze
valor1n
Asteğmen
*

Rep Puan 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ocak 25, 2008, 12:15:24 ÖS »

kaspersky dünyanın en iyi antivirüs yazılımı .. ver parayı lisanla bak nasıl işe yarıyor.. avast  dediğin yazılım kaspersky ın karantinasındaki virüsleri pc nde virüs varmış gibi temizleyip bi halt yapıyor .. kulananlarda aa ne harika kasper bulamadı bu buldu diyor . şayet iyi bir free antivirüs arıyorsan antivir den başkasını tavsiye etmem iyi ayarlarla mükemmele yakın bir yazılım neyse kolay gelsin herkeze

Para Wericeksen Norton Alırsın daha iyi Wink
M4MI
Asteğmen
*

Rep Puan 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ocak 25, 2008, 02:16:34 ÖS »

kardesim onceden bendede awast wardi herbi boka virüs war diyordu.awast yalan kardesim.Bende simdi nod 32 war professioneli hemde .en günceli .tarattim hiç bisi yok icin rrahat olsun.haklısın ama awast yalan herseye virüs weriyo bende nod 32 indiritom onda bile solucan war diyo Cheesy
harmfulmode
Asteğmen
*

Rep Puan 1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Temmuz 28, 2008, 03:00:08 ÖS »

sen virüslünü indirmişsin.ben avira ya tarattım oda bişe bulmadı
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.813 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu