Counter Strıke Forum'a Hoş Geldiniz
Aralık 04, 2008, 08:26:15 ÖS *
Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Mouse sorunu [ Çözenden allah razı olsun]  (Okunma Sayısı 562 defa)
voLveR
Asteğmen
*

Rep Puan 0

Üyelik Bilgileri
« : Nisan 25, 2008, 02:21:19 ÖS »

Arkadaşlar öncelikle merhaba,

Sorunum şudur ben bir ara counter 1.6 oynuyordum ama sonradan nolduysa oldu mouse kafayı yedi yani çok sapıttı adam kasamıyorum tam alıcam düzgünce mouse adama bile denk getiremiyorum çok sallanıyor.herneyse soğudum cs1.6 dan yaptım olmadı soğudum ve sildim arkasından cs.1.5 yükledim ama aynı sorun mouse sallanıyor çok adam kasamıyorum biryerde nvidia yükle yazıyordu yükledim ama buda bilgisayarınızda bulamadığından yüklenemedi diye hata veriyor.

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar lütfen.
voLveR
Asteğmen
*

Rep Puan 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Nisan 25, 2008, 02:25:35 ÖS »

Flood oldu kusura bakmayın arkadaşlar birde ekran tam çıkmıyor neden olabilir.

kaç canım var falan gibi şeyler gözükmüyor sorun değil sadece yukardaki sorunum çözülsünde.
tepki
Binbaşı

Rep Puan -65535

ADMİNİSTRATOR

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Nisan 25, 2008, 03:07:17 ÖS »

Flood oldu kusura bakmayın arkadaşlar birde ekran tam çıkmıyor neden olabilir.

kaç canım var falan gibi şeyler gözükmüyor sorun değil sadece yukardaki sorunum çözülsünde.

Merhaba öncelikce mouse sorununu Başlat>Denetim Masası>Fare Bölümünden Yapabilirsin...

2.Kac Canım Var Fln Bu Sorun 1.6 da Mı Yoksa 1.5 de mi ?

tosilovvE
Mac Teklifi İcin haCqraL_IstheraP@hotmail.com
voLveR
Asteğmen
*

Rep Puan 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Nisan 25, 2008, 03:20:05 ÖS »

denedim abicim herşeyi denedim olmuyor. pcde sorun yok mousede oyuna girince mouse kendini kaybediyor adam kasamıyorum denk tutamıyorum.

2.cisi alt menü yok yedek can falan filan para o göstergeler yok.

Alıntı;

Xp'de mouse sensitivity sadece bu registry ayarları değil, oyunu oynadığını çözünürlükte monitörün çalışmakta olduğu tazeleme oranı ile de ilgilidir. Kullandığınız sürücüye bağlı olarak xp genelde oyunu default olarak 60 hzde çalıştırır. Bu durumda ekran kartı ayarlarınızdan "vertical-sync" özelliğini kapatsanız bile mouse sensitivity bağlamında farketmez. 60 hertz tazeleme oranında kullanacğaınız sensitivity eskisin aşağı yuları 2 katı olacaktır. Eğer tazeleme oranı sorunu düzelten bir program bulursanız hem v-sync ayarı açık şekilde kareler üstüste binmeden yüksek fps ile oynayaiblir hem de alışkın olduğunuz mouse hassasiyeti ile oynayabilirsiniz.
Win XP/2000deki tazeleme oranı sorununu düzelten bazı programlar:
* Nvidia ******* Tool
* *******Lock
tepki
Binbaşı

Rep Puan -65535

ADMİNİSTRATOR

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Nisan 25, 2008, 04:06:56 ÖS »

denedim abicim herşeyi denedim olmuyor. pcde sorun yok mousede oyuna girince mouse kendini kaybediyor adam kasamıyorum denk tutamıyorum.

2.cisi alt menü yok yedek can falan filan para o göstergeler yok.

Alıntı;

Xp'de mouse sensitivity sadece bu registry ayarları değil, oyunu oynadığını çözünürlükte monitörün çalışmakta olduğu tazeleme oranı ile de ilgilidir. Kullandığınız sürücüye bağlı olarak xp genelde oyunu default olarak 60 hzde çalıştırır. Bu durumda ekran kartı ayarlarınızdan "vertical-sync" özelliğini kapatsanız bile mouse sensitivity bağlamında farketmez. 60 hertz tazeleme oranında kullanacğaınız sensitivity eskisin aşağı yuları 2 katı olacaktır. Eğer tazeleme oranı sorunu düzelten bir program bulursanız hem v-sync ayarı açık şekilde kareler üstüste binmeden yüksek fps ile oynayaiblir hem de alışkın olduğunuz mouse hassasiyeti ile oynayabilirsiniz.
Win XP/2000deki tazeleme oranı sorununu düzelten bazı programlar:
* Nvidia ******* Tool
* *******Lock
o zmn oyuna girince cl_dynamiccross 1 yaz o zamanda sorun çözülmesse Esc>Options>Mouse Ayarlarından Düzelt...

tosilovvE
Mac Teklifi İcin haCqraL_IstheraP@hotmail.com
HackerAhmet
Üsteğmen

Rep Puan 1

www.turk-cs.com Çok Güzel Site

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Nisan 25, 2008, 07:14:07 ÖS »

Alıntı
Merhaba öncelikce mouse sorununu Başlat>Denetim Masası>Fare Bölümünden Yapabilirsin...

2.Kac Canım Var Fln Bu Sorun 1.6 da Mı Yoksa 1.5 de mi ?
TEPKİ anlatmıs yontem budur
2. yontem yenı mause al bide dene

forum.turk-cs.com
voLveR
Asteğmen
*

Rep Puan 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Nisan 26, 2008, 11:15:56 ÖÖ »

tepki yok kardeşim dediğin sanki biraz yanıt verdi ama gene aynısı oluyor adam kasamıyorum kafayı yiyeceğim.

Hackerahmet kardeşim pcde sorun yok oyunda diyorum sadece ne alaka yeni mouse. mouse yeni zaten kendi ayarlarını kendi tanımalı.
HackerAhmet
Üsteğmen

Rep Puan 1

www.turk-cs.com Çok Güzel Site

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Nisan 26, 2008, 12:47:02 ÖS »

hmm valla bilmiyorum kardeşim bidecs yi bastan yuklemeyı dene

forum.turk-cs.com
th3franky
Asteğmen
*

Rep Puan 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Temmuz 05, 2008, 05:22:59 ÖS »

sensivity 1.3     , 1.4  , 1.5 kendine uyugn bir ayar bul
mabi
Asteğmen
*

Rep Puan 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ağustos 05, 2008, 09:25:51 ÖÖ »

kardeş sorunun ekran kartın ve oyunun uyumsuzluğundan kaynaklanıyor ben bi ekran kartı almıştım sırf ağır oyunları oynayabilmek için çok ta harika idi ama Cs ye girincede sapıtıodu sırf cs oynayabilmek için ekran kartımı sokup eskisini takıodum walla (: sorunun ekran kartından kaynaklanıor olabilir ekran kartında sorun war demiyorum sadece bazı eski surum oyunladla uyum sağlayamıor olabilir diorm GeForce 4 mx440 veya fx serisinden bi ekran kartı al suan eminim çok ucuzdur bilgisayarına tak oyunu baştan yukle eminim sorunun çözulecektir Smiley
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.081 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu